Losos s pyré

Losos je u mňa ryba č. 1. Skvelo chutí a ešte je aj rýchlo upečená. Ako príloha sa hodia zemiaky alebo šalát.

 

 

 

 

Losos s pyré

By 5. marec 2015

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 20 minutes

Instructions

Do hrnca s osolenou vodou dáme variť na kocky pokrájané zemiaky. Keď zovrú, necháme ešte variť na malom ohni. Keď sú zemiačky uvarené, zlejeme vodu, do hrnca dáme trošku masla a cca 1 dcl mleka. Rozmixujeme na zemiakovú kašu.

Lososa osolíme z každej strany vložíme na rozpálený olivový olej, ak nechcete mať všetko zamastené, odporúčam prikryť pokrievkou a opekáme cca 7 minút z jednej aj z druhej strany. Normálne stačí menej, ale maminky by nemali jesť surovú rybku, tak si ho radšej prepečieme. :)

Print Friendly
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...