Tuniakové cestoviny so špenátom a syrom


Cestoviny - vždy, stále, hocikedy... :)
Dajú sa variť na toľko chutných spôsobov!
Mne sa osvedčilo kupovať len talianske značky cestovín ( nerozvaria sa a majú lepšiu chuť). 
Uvarené cestoviny, ktoré ideme hneď podávať by sme nemali oplachovať vo vode. 

Tuniakové cestoviny so špenátom a syrom

By 8. marec 2015

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 20 minutes

Instructions

Do vriacej a osolenej vody vložíme penne cestoviny (rúrky) a povaríme na miernom ohni. 
Medzitým ako sa varia cestoviny, dáme na panvicu čerstvý špenát, osolíme  a podusíme, až sa scvrkne.
Pridáme tuniaka.
Nakoniec na zjemnenie pridáme Bambino a pred podávaním ( rozumej rýchlym nahádzaním obeda do seba, kým bábätko spí), 
môžme ešte posypať strúhaným Eidamom alebo iným tvrdým syrom. 

 

Print Friendly

 

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...