Cestoviny - vždy, stále, hocikedy... :)
Dajú sa variť na toľko chutných spôsobov!
Mne sa osvedčilo kupovať len talianske značky cestovín ( nerozvaria sa a majú lepšiu chuť).
Uvarené cestoviny, ktoré ideme hneď podávať by sme nemali oplachovať vo vode.
Tuniakové cestoviny so špenátom a syrom
- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 20 minutes
Ingredients
- Cestoviny - 2 hrste
- Špenát
- Bambino alebo iný tavený syr
- Tuniak - 1 konzerva
- Olivový olej
- Tvrdý syr
- Soľ
Instructions
Do vriacej a osolenej vody vložíme penne cestoviny (rúrky) a povaríme na miernom ohni.
Medzitým ako sa varia cestoviny, dáme na panvicu čerstvý špenát, osolíme a podusíme, až sa scvrkne.
Pridáme tuniaka.
Nakoniec na zjemnenie pridáme Bambino a pred podávaním ( rozumej rýchlym nahádzaním obeda do seba, kým bábätko spí),
môžme ešte posypať strúhaným Eidamom alebo iným tvrdým syrom.