Domáci chlebík 2

Odkedy Hanka začala papať chlebík, začala som vypekať domáci.

A je to super! Skvelo chutí, nie je to žiadna veda a viete ako krásne pri pečení vyvonia celý byt? A tá chrumkavá kôrka!

V obchodoch nájdete veľa druhov múky, stačí si len vybrať na aký chlebík máte chuť.

 

 

Domáci chlebík 2

By 13. september 2015

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 45 minutes

Ingredients

Instructions

Všetko spolu zamiešame a necháme odležať na teplom mieste aspoň 5 hodín. Čím dlhšie, tým lepšie.

Cesto vylejeme do pekáča, ktorý si vymastíme a vysypeme múkou. Zakryjeme alobalom.

Dáme do vyhriatej trúby na 230 stupňov a pečieme zakryté 30 minút. Potom odkryjeme a dopekáme ešte 15 minút. Nechajte chlebík vychladnúť a potom si už môžete na ňom pochutnávať na sladko či na slano :)

Print Friendly
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...