Tvarohovo – pudingová žemľovka s jabĺčkami

Trochu časovo náročnejší recept, ale veď tie naše zlatíčka vedia aj krásne spinkať :)

Čas strávený v kuchyni nám vynahradí skvelá chuť obeda, olovrantu či sladkej večere…veď na energiu, nie? :)

 

Tvarohovo – pudingová žemľovka s jabĺčkami

By 5. marec 2015

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 30 minutes

Ingredients

Instructions

Vianočku si nakrájame na krajce hrubé asi 1 cm. Namočíme ich do mlieka. Vymastíme plech alebo zapekaciu misu maslom a poukladáme naň polovicu vianočky.

Uvaríme vanilkový puding - mlieko, cukor, puding. Necháme vychladnúť.

Ako nám chladne puding, ošúpeme a nastrúhame jabĺčka.

Na vianočku navrstvíme puding, jablká, tvaroh (môžeme posypať hrozienkami alebo brusnicami) a prikryjeme druhou vrstvou vianočky.

Dáme piecť do trúby predhriatej na 160 stupňov.

Chutí výborne aj studené! :)

Print Friendly
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...