Tvarohové rezance so smotanou a slaninkou

Na chuť tomuto receptu som prišla počas tehotenstva, keď sme sa na výlete zastavili v maďarskej Csárde a kamarátka (tiež tehula), si toto objednala.

Takú chuť mi urobila, že som si to hneď na ďalší deň varila aj doma.

A mala som to aj keď chabú, ale aspoň trošku náhradu za bryndzové halušky :)

Tvarohové rezance so smotanou a slaninkou

By 4. marec 2015

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 10-15 minutes

Instructions

Do hrnca s vriacou vodou vložíme hrubé rezance (ideálne domáce od babiny) alebo hrubé cestoviny a varíme do správnej konzistencie alebo kým sú al dente. :)

V miske rozmiešame hrudkovitý tvaroh so smotanou a osolíme.

Na panvičke opečieme trošku slaninky.

Print Friendly
Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...