Na chuť tomuto receptu som prišla počas tehotenstva, keď sme sa na výlete zastavili v maďarskej Csárde a kamarátka (tiež tehula), si toto objednala.
Takú chuť mi urobila, že som si to hneď na ďalší deň varila aj doma.
A mala som to aj keď chabú, ale aspoň trošku náhradu za bryndzové halušky
Tvarohové rezance so smotanou a slaninkou

- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 10-15 minutes
Ingredients
- Rezance alebo hrubé cestoviny
- Tvaroh - 100 g
- Smotana - 2 lyžice
- Soľ
- Slaninka - len na chuť :)
Instructions
Do hrnca s vriacou vodou vložíme hrubé rezance (ideálne domáce od babiny) alebo hrubé cestoviny a varíme do správnej konzistencie alebo kým sú al dente. :)
V miske rozmiešame hrudkovitý tvaroh so smotanou a osolíme.
Na panvičke opečieme trošku slaninky.