Zapekaný baklažán so šunkou a syrom

Leto praje zeleninke, tak prečo to nevyužiť naplno. Baklažán nepatrí medzi moje najobľúbenejšie druhy zeleniny, ale keď už bol pre zmenu v chladničke, tak prečo to neskúsiť…

Zapekaný baklažán so šunkou a syrom

By 15. august 2015

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 20 minutes

Instructions

Baklažán nastrúhame alebo narežeme na tenučké plátky. necháme chvíľu posolené odležať na tanieri, aby sa zbavil horkosti.

Na každý plátok dáme šunku, najemno nastrúhaný pórik, plátok eidamu alebo mozzarellu, petržlenovú vňať a celé to polejeme olivovým olejom.

Na panvičke si opečieme bagety alebo rožky.
Zapečieme na 180 stupňov, kým sa nezačne syr roztekať.

Print Friendly

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...